Boxing Influencers

Voor Brunopress ging ik weer op pad. Nu naar de Staredown van Boxing Influencers. Dave en Donny Roelvink waren er uiteraard bij.

DONNY ROELVINK VS. DIETIM 

Tussen Donny Roelvink en DieTim was de spanning te snijden. DieTim was niet onder de indruk van zijn tegenstander: “Dit was het? Dit is toch niks?” Over het gevecht zelf wilde hij nog niet veel zeggen: “Ik voel me fit en we gaan het allemaal zien.” Ook Donny was niet bepaald geïntimideerd door Tims blik en voelt zich helemaal ready: “Hij probeert heel boos te kijken, maar ik ga het volk geven wat ze willen. Het is best wel grappig, iedereen die hoort dat ik tegen hem moet, zegt hetzelfde: ‘Pak ‘m alsjeblieft aan.’ Ik ken ‘m niet persoonlijk, maar voor de dingen die deze man gedaan heeft, moeten we even een appeltje met hem schillen. Dat gaan we regelen op 28 maart.” 

BOXING INFLUENCERS WORDT VERPLAATST

Op last van het RIVM en het kabinet mogen alle evenementen met meer dan 100 bezoekers tot en met 31 maart niet plaatsvinden. Hierdoor is Boxing Influencers Gold Edition verplaatst, de nieuwe datum wordt spoedig bekend gemaakt. De reeds gekochte tickets blijven geldig. Ook blijven de locatie en tijden gelijk.Mochten de aangescherpte overheidsmaatregelen aangepast worden, en dit van toepassing zijn op Boxing Influencers Gold Edition dan zullen we jullie hier direct over berichten op deze pagina.