RTL4 opnames

Vandaag een shoot bij Addy van den Krommenacker voor het programma Onderweg naar Cannes en helemaal up-to-date Corona-proof. Voor de serie ben ik de beautyfotograaf die de shoots doet met de modellen die strijden om de titel en de reis en ervaring tijdens het Cannes filmfestival waar ook ik daar verslag ga maken van de festiviteiten.

Carolien ter Linden verovert na rode loper nu ook de televisiewereld

Vanaf oktober is op RTL 4 haar personalityshow Sweet Caroline te zien. De in Apeldoorn geboren en getogen Carolien ter Linden maakt naam als televisie-presentatrice. Het is een volgende stap in haar carrière, nadat de 44-jarige haar naam in de internationale modewereld vestigde. Zo ontving Ter Linden in 2011 de Amsterdam Fashion Award en is ze eigenaresse van haar bedrijf Passarella Moda, een bureau dat modellen scout en begeleidt.Jeroen Pol 22-05-19, 11:30 Laatste update: 14:46

Sinds zes jaar brengt Ter Linden een week in Cannes door, tijdens het wereldberoemde Film Festival. Voor komend weekeinde heeft ze samen met een zakelijk partner het prestigieuze Carlton Hotel afgehuurd voor haar Miss Film Festival International Cannes verkiezing. Ter Linden is de oprichtster en organisatrice van de internationale modellenwedstrijd die daar vanaf woensdag wordt gehouden. Dat ze in Cannes naam maakte heeft te maken met toevalligheden, maar is bovenal het resultaat van hard werken en het lef om te investeren.